KMECOVÁ, Iveta. Průzkum zjišťování podnikatelského potenciálu a podnikatelských vloh studentů ÚPS na VŠTE v Českých Budějovicích. Mladá veda. Prešov: Vydavateľstvo UNIVERSUM, spol. s r. o., roč. 5, č. 5, s. 35-42. ISSN 1339-3189. 2017.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Průzkum zjišťování podnikatelského potenciálu a podnikatelských vloh studentů ÚPS na VŠTE v Českých Budějovicích
Název anglicky Survey of entrepreneurial potential and entrepreneurial aptitudes of students of Corporate Strategy at the Institute of Technology and Business
Autoři KMECOVÁ, Iveta.
Vydání Mladá veda, Prešov, Vydavateľstvo UNIVERSUM, spol. s r. o. 2017, 1339-3189.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Obor 50200 5.2 Economics and Business
Stát vydavatele Slovensko
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Klíčová slova česky Podnikání; podnikatelský potenciál; podnikatelské vlohy
Klíčová slova anglicky Business; entrepreneurial potential; entrepreneurial aptitudes
Štítky BAK, DIS, ERIH, KEM2, KEM8, RIV17, RLZ_a, TIM_a, ZP_MVZ_a, ZP_SOC_a, ZP_STV
Změnil Změnila: Mgr. Eva Hynešová, učo 23116. Změněno: 17. 4. 2018 14:51.
Anotace
"Tento příspěvek se zabývá problematikou podnikatelských vloh a podnikatelského potenciálu. Cílem příspěvku je seznámit čtenáře s výsledky dotazníkového šetření, zaměřeného na zjišťování podnikatelského potenciálu a podnikatelských vloh, který probíhal na Ústavu podnikové strategie na VŠTE v Českých Budějovicích. Příspěvek zároveň poukazuje na význam implementace výchovy k podnikavosti do procesu vzdělávání."
Anotace anglicky
" This paper deals with issues of entrepreneurial aptitudes and entrepreneurial potential. The aim of the paper is to acquaint reader with the results of a questionnaire survey focused on the identification of entrepreneurial potential and entrepreneurial aptitude, which was conducted at the Corporate Strategy at VŠTE in České Budějovice. The contribution equally points to the importance of implementing education for entrepreneurship into the education process."
VytisknoutZobrazeno: 28. 3. 2024 16:01