KMECOVÁ, Iveta. Průzkum analýzy investic do lidského kapitálu na VŠTE v Českých Budějovicích a Samarské státní ekonomické univerzitě. Media4u Magazine. Praha: Ing. Jan Chromý, Ph.D., roč. 14. ročník, č. 1, s. 30-34. ISSN 1214-9187. 2017.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Průzkum analýzy investic do lidského kapitálu na VŠTE v Českých Budějovicích a Samarské státní ekonomické univerzitě
Název anglicky Survey of Analysis of Investment into the Human Capital at the Intitute of Technology and Business in České Budějovice and the Samara State Economic University
Autoři KMECOVÁ, Iveta.
Vydání Media4u Magazine, Praha, Ing. Jan Chromý, Ph.D. 2017, 1214-9187.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Obor 50200 5.2 Economics and Business
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Klíčová slova česky investice; lidský kapitál; zdraví; vzdělávání
Klíčová slova anglicky investment; human capital; health; education
Štítky BAK, DIS, ERIH, KEM2, RIV17, RLZ_a, TIM_a, ZP_MVZ_a, ZP_SOC_a, ZP_STV
Změnil Změnila: Mgr. Eva Hynešová, učo 23116. Změněno: 17. 4. 2018 14:54.
Anotace
Příspěvek se zabývá problematikou analýzy investic do lidského kapitálu. Cílem je seznámit čtenáře s faktory, které studenti v rámci investice do lidského kapitálu nejvíce upřednostňují. V příspěvku předkládáme názory studentů na investice do lidského kapitálu, konkrétně studentů z VŠTE v Českých Budějovicích v České republice a studentů ze Samarské Státní Ekonomické Univerzity v Rusku.
Anotace anglicky
The contribution deals with the analysis of investment into the human capital. The aim is to familiarize the reader with the factors that students prefer within the investment in human capital. In the contribution author presents students' views on the investment in human capital, focusing on the students of the Institute of Technology and Business in Ceske Budejovice, Czech Republic, and students of the Samara State Economic University, Russian Federation.
VytisknoutZobrazeno: 28. 3. 2024 11:12