DVOŘÁKOVÁ, Tereza a Jaroslav STUCHLÝ. Komparace vybraných programů rozvoje obcí v praxi. Mladá veda. Prešov: Vydavateľstvo UNIVERSUM, spol. s r. o., roč. 5, č. 6, s. 30-38. ISSN 1339-3189. 2017.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Komparace vybraných programů rozvoje obcí v praxi
Název anglicky COMBINATION OF SELECTED CIVIL DEVELOPMENT PROGRAMS IN PRACTICE
Autoři DVOŘÁKOVÁ, Tereza a Jaroslav STUCHLÝ.
Vydání Mladá veda, Prešov, Vydavateľstvo UNIVERSUM, spol. s r. o. 2017, 1339-3189.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Obor 50200 5.2 Economics and Business
Stát vydavatele Slovensko
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Klíčová slova česky operační program; obec; rozvoj; strategický plán
Klíčová slova anglicky Operational program; community; development; strategic plan
Štítky ERIH, NOP
Změnil Změnila: Mgr. Eva Hynešová, učo 23116. Změněno: 18. 4. 2018 07:57.
Anotace
"Studie si klade za cíl zhodnotit a porovnat kvalitu jednotlivých programů rozvoje obce (jedná se o dvě obce z Jihočeského kraje - Stádlec, Křenovice a jednu obec z kraje Olomouckého - Tršice), které jsou vypracovány, na základě zadání jednotlivých obcí pod nepřímým vedením ministerstva pro místní rozvoj prostřednictvím spolupráce mezi obcemi a portálem ObcePRo a programů rozvoje obce, které vypracovává externí firma, která není limitována návody portálu ObcePRO a program rozvoje obce vypracovává dle vlastních zkušeností a znalostí."
Anotace anglicky
"The study aims to evaluate and compare the quality of individual municipal development programs (these are two municipalities from the South Bohemian Region - Stádlec, Křenovice and one municipality from the Olomouc-Trsice Region), which are elaborated on the basis of commissions of individual municipalities under the indirect management of the Ministry for local development through co-operation between municipalities and the ObcePro portal and community development programs, which are being developed by an external company, which is not limited to the instructions of ObcePRO portal and the municipality development program develops according to its own experience and knowledge."
VytisknoutZobrazeno: 28. 3. 2024 20:23