VÁCHAL, Jan, Jarmila STRAKOVÁ a Jakub HOŘICKÝ. Implementacija metoda Kajzen na predprijatii RM Gastro s.r.o. - Češskaja respublika. In Katedrový sborník 1/2012 – Odborný seminář katedry ekonomiky a managementu. České Budějovice: Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. s. 60-68. ISBN 978-80-7468-049-6. 2012.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Implementacija metoda Kajzen na predprijatii RM Gastro s.r.o. - Češskaja respublika
Název česky Implementace metody Kaizen v podniku RM Gastro s.r.o. – ČR
Název anglicky Implementation of Kaizen method in company RM Gastro Ltd. - Czech Republic
Autoři VÁCHAL, Jan, Jarmila STRAKOVÁ a Jakub HOŘICKÝ.
Vydání České Budějovice, Katedrový sborník 1/2012 – Odborný seminář katedry ekonomiky a managementu, od s. 60-68, 9 s. 2012.
Nakladatel Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Další údaje
Originální jazyk ruština
Typ výsledku Stať ve sborníku
Obor 50600 5.6 Political science
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání paměťový nosič (CD, DVD, flash disk)
Organizační jednotka Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
ISBN 978-80-7468-049-6
Klíčová slova česky metoda Kaizen; metoda 5 S; TQM; Kanban
Klíčová slova anglicky Kaizen method, 5 S method, TQM, Kanban
Štítky KEM2, STM
Změnil Změnila: Věra Kostková, učo 6173. Změněno: 17. 1. 2013 10:24.
Anotace
V dannoj stat’je rassmatrivajetsja metod Kajdzen - odin iz sovremennych, effektivnych i vysoko progressivnych metod rešenija innovacionnych zadač v sfere proizvodstvennych processov i technologij, osobenno na promyšlennych predprijatijach. Suščnost’ju dannogo metoda javljajetsja postojannoje, nepreryvnoje ulučšenije kačestva technologičeskich processov s odnovremennym povyšenijem effektivnosti proizvodstva i proizvoditel’nosti truda. Filosofija dannogo metoda predstavlena na primere proizvodstvennoj kompanii RM Gastro s.r.o., a takže na primere vyšeukazannogo predprijatija, ukazany osnovnyje principy i predpoloženija jeje implementacii v proizvodstvennoj sfere i ožidajemyje rezultaty.
Anotace česky
Představena je jedna z moderních, efektivních a vysoce progresivních metod při řešení inovace výrobních postupů a technologií zejména v průmyslových podnicích, metoda Kaizen. Podstatou této metody je permanentní, kontinuální zkvalitňování technologických výrobních procesů za současného navýšení efektivnosti výroby a produktivity práce. Je představena filosofie této metody a uvedeny zásady a předpoklady její implementace ve výrobní sféře i očekávané výstupy na příkladu výrobního podniku RM GASTRO s.r.o.
Anotace anglicky
Presented is one of the modern, efficient and highly advanced solution methods in innovation of production processes and technologies, particularly in industrial companies, Kaizen method. The essence of this method is permanent, continuous improvement of the quality of technological process, while increasing production efficiency and productivity. It is introduced the philosophy of the method and the principles and assumptions of its implementation in the manufacturing sector and the expected outcomes of the example of manufacturing enterprise RM GASTRO Ltd.
VytisknoutZobrazeno: 29. 3. 2024 13:12