FRISCHER, Robert a Jaromír VRBKA. Funkční vzorek autonomního, chytrého grilovacího stanoviště pro potřeby testování. 2023.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Funkční vzorek autonomního, chytrého grilovacího stanoviště pro potřeby testování
Název anglicky Funkční vzorek autonomního, chytrého grilovacího stanoviště pro potřeby testování
Autoři FRISCHER, Robert a Jaromír VRBKA.
Vydání 2023.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Poloprovoz, ověřená technologie, odrůda, plemeno
Obor 20200 2.2 Electrical engineering, Electronic engineering, Information engineering
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Klíčová slova česky Gril; automatizace; napájení
Klíčová slova anglicky Grill; automation; power supply
Technické parametry Jedná se o soustavu více prvků, integrovaných v jeden celek. Grilovací stanoviště se skládá z testovacího stanoviště mechanického celku, který slouží jako hlavní skelet. Tento skelet byl vytvořen z důvodu ověření mechanických konstrukčních a pevnostních limitů a zejména z důvodu ověřit chování uživatelů i „kolemjdoucích“. Dále se pak stanoviště skládá z elektroniky zabezpečující nabíjení interních akumulátorů z FV kolektoru, zdroje pro elektroniku a zobrazovací celky a elektrických mechanických prvků pro řízení stanoviště.
Změnil Změnila: Barbora Kroupová, učo 25655. Změněno: 10. 11. 2023 10:44.
Anotace
Společnost ITB Engineering Production s.r.o provedla testování výstupů projektu, kdy byly realizovány poloprovozní testy autonomního, chytrého grilovacího stanoviště pro potřeby testování. Cílem výsledku bylo ověřit funkčnost řešení v provozních podmínkách. Testování probíhalo jak v prostorách společnosti ITB, tak i v prostorách spoluřešitele VŠTE. Stanovených cílů bylo dosaženo a výsledky mohou být s využívány v praxi. Veškerá data jsou k dispozici původcům.
Anotace anglicky
ITB Engineering Production s.r.o. carried out testing of the project outputs, where semi-operational tests of an autonomous, smart barbecue station were carried out for testing purposes. The aim of the result was to verify the functionality of the solution in operational conditions. Testing took place both at the premises of ITB and at the premises of the co-researcher VŠTE. The set objectives were achieved and the results can be used in practice. All data are available to the originators.
VytisknoutZobrazeno: 30. 4. 2024 15:36