TUČEK, Jiří, Marek VOCHOZKA a Kristina KABOURKOVÁ. Využití dotací z fondu EAFRD Program rozvoje venkova jako zdroje financování a podpory rozvoje regionu. Littera Scripta. České Budějovice: VŠTE v Českých Budějovicích, roč. 2, č.1, 7 s. ISSN 1802-503X. 2009.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Využití dotací z fondu EAFRD Program rozvoje venkova jako zdroje financování a podpory rozvoje regionu
Název anglicky Use of EAFRD grants as a source for financing and supporting regional development
Autoři TUČEK, Jiří (203 Česká republika, garant), Marek VOCHOZKA (203 Česká republika) a Kristina KABOURKOVÁ (203 Česká republika).
Vydání Littera Scripta, České Budějovice, VŠTE v Českých Budějovicích, 2009, 1802-503X.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Obor 50200 5.2 Economics and Business
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Kód RIV RIV/75081431:_____/09:00000122
Klíčová slova česky Program rozvoje venkova; region; zemědělstvi;
Klíčová slova anglicky EAFRD; region; agriculture
Štítky RIV10MSM
Změnil Změnila: Milada Komendová, učo 6169. Změněno: 29. 9. 2010 11:29.
Anotace
Tento příspěvek ilustruje možnost doplňkového financování podnikatelských investičních záměrů podniků. V dnešní době, mohou dotace z Programu rozvoje venkova přispět k rozvoji podnikatelských subjektu a v neposlední řadě i rozvoji celých regionů. Jako příklad správného pochopení významu těchto dotací chci ukázat na jedné rodinné farmě na okrese České Budějovice, jejíž majitel využil dotace z Programu rozvoje venkova na rozvoj své rodinné farmy. Tento záměr byl úspěšný a pomohl k vytvoření nových pracovních míst a rozvoji konkurenčního prostředí.
Anotace anglicky
This contribution solves possibility of additional financing of entrepreneurial investments projects. At the present time can help grants from EAFRD to develop of entrepreneurial bodies and develop of the whole regions. One family farm from České Budějovice region is presented as a significant example of the role of grants of EAFRD. The owner used the grant for the development of his farm. His project was successful and helped to create new working points and develop of competitive environment.
VytisknoutZobrazeno: 28. 3. 2024 19:47