KOLÁŘOVÁ, Pavlína a Libuše TURINSKÁ. English textbooks for Mechanical Engineering study programs at Technical Universities in the Czech Republic. In Sborník příspěvků Mezinárodní Masarykovy konference pro doktorandy a mladé vědecké pracovníky 2014. 1. vyd. Hradec Králové: MAGNANIMITAS, 2014, s. 1852-1855. ISBN 978-80-87952-07-8.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název English textbooks for Mechanical Engineering study programs at Technical Universities in the Czech Republic
Název česky Učebnice angličtiny pro studenty strojírenských oborů na technických vysokých školách v České Republice
Autoři KOLÁŘOVÁ, Pavlína a Libuše TURINSKÁ.
Vydání 1. vyd. Hradec Králové, Sborník příspěvků Mezinárodní Masarykovy konference pro doktorandy a mladé vědecké pracovníky 2014, od s. 1852-1855, 4 s. 2014.
Nakladatel MAGNANIMITAS
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Stať ve sborníku
Obor 50300 5.3 Education
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání paměťový nosič (CD, DVD, flash disk)
Organizační jednotka Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
ISBN 978-80-87952-07-8
Klíčová slova česky učebnice; angličtina; strojírenské obory; technické vysoké školy
Klíčová slova anglicky textbooks; English; mechanical engineering study programs; technical universities
Štítky KCJ4
Změnil Změnil: Mgr. Václav Karas, učo 10752. Změněno: 30. 1. 2015 15:35.
Anotace
This paper deals with a survey of technically focused textbooks for students of mechanical engineering study programs at several technical universities in the Czech Republic. The aim is to conduct a survey of course materials specialized in mechanical engineering and their utilization by some well-known Czech technical universities and institutes. The paper also provides information about the study material intended for students of English for Mechanical Engineering I and II at the Institute of Technology and Business in České Budějovice.
Anotace česky
Tento příspěvek se zabývá průzkumem profesně zaměřeného anglického jazyka, konkrétně využívaných učebnic angličtiny pro studenty studijních programů a oborů Strojírenství na několika technických vysokých školách v České republice. Cílem je podat ucelený přehled využívaných učebnic angličtiny specializovaných na strojírenství na českých technických univerzitách a vysokoškolských institucích. Příspěvek navíc informuje o studijním materiálu pro studenty předmětu Angličtina pro strojírenství I a II na Vysoké škole technické a ekonomické v Českých Budějovicích.
VytisknoutZobrazeno: 25. 4. 2024 08:22