BUKOVÁ, Bibiána, Eva BRUMERČÍKOVÁ a Peter KOLAROVSZKY. Zasielateľstvo a logistika. 1. vyd. Bratislava: Wolters Kluwer s. r. o. 318 s. ekonómia. ISBN 978-80-8168-074-8. 2014.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Zasielateľstvo a logistika
Název česky Zasilatelství a Logistika
Název anglicky Forwarding and Logistics
Autoři BUKOVÁ, Bibiána (703 Slovensko, garant, domácí), Eva BRUMERČÍKOVÁ (703 Slovensko) a Peter KOLAROVSZKY (703 Slovensko).
Vydání 1. vyd. Bratislava, 318 s. ekonómia, 2014.
Nakladatel Wolters Kluwer s. r. o.
Další údaje
Originální jazyk slovenština
Typ výsledku Učebnice
Obor 10201 Computer sciences, information science, bioinformatics
Stát vydavatele Slovensko
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Kód RIV RIV/75081431:_____/14:00000411
Organizační jednotka Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
ISBN 978-80-8168-074-8
Klíčová slova česky Zasilatelství; logistika; zasílatelské činnosti; logistické činnosti; právní úprava zasílatelství; outsourcing; Incoterms; informační a komunikační technologie
Klíčová slova anglicky Forwarding; logistics; forwarding activities; logistics activities; legislation of forwarding; outsourcing; Incoterms; information and communication technologies
Štítky KDL4, RIV14
Změnil Změnil: Mgr. Václav Karas, učo 10752. Změněno: 20. 11. 2014 15:38.
Anotace
Táto vysokoškolská učebnica je určená najmä odborníkom, manažérom v oblasti zasielateľstva, dopravy, logistiky a širokej verejnosti, a v neposlednom rade študentom študijných odborov Fakulty prevádzky a ekonomiky dopravy a spojov Žilinskej univerzity v Žiline a Katedry dopravy a logistiky Vysoké školy technické a ekonomické v Českých Budějovicích. Zaoberá sa problematikou zasielateľstva, právnou úpravou zasielateľskej činnosti, zasielateľskými činnosťami, poistením v zasielateľskej činnosti, dodacími doložkami Incoterms, logistikou a outsourcingom v zasielateľskej činnosti, záujmovými združeniami v oblasti zasielateľstva, a informačnými a komunikačnými technológiami v zasielateľstve.
Anotace česky
Tato vysokoškolská učebnice je určena zejména odborníkům, manažerům v oblasti zasílatelství, dopravy, logistiky a široké veřejnosti, a v neposlední řadě studentům studijních oborů Fakulty prevádzky a ekonomiky dopravy a spojov Žilinské univerzity v Žilině a Katedry dopravy a logistiky Vysoké školy technické a ekonomické v Českých Budějovicích. Zabývá se problematikou zasílatelství, právní úpravou zasílatelské činnosti, zasílatelskými činnostmi, pojištěním v zasílatelské činnosti, dodacími doložkami Incoterms, logistikou a outsourcingem v zasílatelské činnosti, zájmovými sdruženími v oblasti zasílatelství a informačními, a komunikačními technologiemi v zasílatelství.
Anotace anglicky
This university textbook is intended primarily for experts, managers in forwarding, transport, logistics and the general public, and last but not least the students of study programmes of the Faculty of Operation and Economics of Transport and Communications of the University of Žilina and Department of Transport and Logistics of the Institute of Technology and Business in České Budějovice. It deals with the issue of forwarding, legislation of forwarding activities, forwarding activities, insurance forwarding activities, Incoterms delivery clauses, logistics and outsourcing in the forwarding activities, interest associations in the field of forwarding, and information and communication technologies in forwarding.
VytisknoutZobrazeno: 29. 3. 2024 02:12