STRAKOVÁ, Jarmila, Miroslav KREJČA a Jan VÁCHAL. Znalostní a praktické dovednosti absolventů vysokých škol jako významný faktor konkurenceschopnosti podniků. Littera Scripta. České Budějovice: VŠTE v Českých Budějovicích, roč. 1, č. 1, 8 s. ISSN 1802-503X. 2008.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Znalostní a praktické dovednosti absolventů vysokých škol jako významný faktor konkurenceschopnosti podniků
Název česky Znalostní a praktické dovednosti absolventů vysokých škol jako významný faktor konkurenceschopnosti podniků
Název anglicky Knowledge and practical skills of graduates as the important factor of the company competitive strength
Autoři STRAKOVÁ, Jarmila (203 Česká republika, garant), Miroslav KREJČA (203 Česká republika) a Jan VÁCHAL (203 Česká republika).
Vydání Littera Scripta, České Budějovice, VŠTE v Českých Budějovicích, 2008, 1802-503X.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Obor 50300 5.3 Education
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Kód RIV RIV/75081431:_____/08:00000046
Klíčová slova anglicky creativity; competence requirements; knowledge-based generation of managers; action competences; creative intelligence
Změnil Záznam byl importován z knihovního systému. Změněno: 8. 10. 2009 13:06.
Anotace
V příspěvku jsou prezentovány výsledky vybraných psychologicko-diagnostických a motivačních parametrů studentů VOŠ (psychologické typy, motivační a aspirační paramet-ry, profesní zaměření). Provedeno je porovnání se studenty univerzit v Linci a studenty Ze-mědělské fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích. Zhodnoceny jsou zjištěné disparity a naznačen jejich vliv na průběh pedagogického procesu.
Anotace anglicky
The document interpretes the results of same selected psychological-diagnostically and incetive attributes of students at the college (psychological types, incentive and aspiration attributes, professions). It is affected by the comparison amity students from Linz and University of South Bohemia, Faculty of Agriculture. Finally the report detects the disparities amity students and shows influence on the course of pedagogics process.
VytisknoutZobrazeno: 20. 4. 2024 00:51