ROUSEK, Pavel, Marek VOCHOZKA, Jan VÁCHAL a Lenka BEJLKOVÁ. Psaní seminárních a kvalifikačních prací na VŠTE. 1. vyd. České Budějovice: Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. 88 s. 2010.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Psaní seminárních a kvalifikačních prací na VŠTE
Název anglicky Wrighting of Term Papers and Qualification Thesis ITB
Autoři ROUSEK, Pavel, Marek VOCHOZKA, Jan VÁCHAL a Lenka BEJLKOVÁ.
Vydání 1. vyd. České Budějovice, 88 s. 2010.
Nakladatel Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Učební texty pomůcky (vč. dílčích kapitol v učebnicích)
Obor Dokumentace, knihovnictví, práce s informacemi
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Klíčová slova česky seminární práce, bakalářská práce
Klíčová slova anglicky seminar thesis, bachelor thesis
Štítky OBC
Změnil Změnila: Věra Kostková, učo 6173. Změněno: 15. 3. 2011 15:33.
Anotace
Učební text je určen studentům ekonomických oborů Vysoké školy technické a ekonomické v Českých Budějovicích, před kterými stojí na závěr studia jeden z nejnáročnějších, současně však tvůrčích a završujících úkolů, a to sepsání a obhajoba bakalářské práce. Vydání učebního textu nutno chápat jako reakci na aktuální potřebu školy, pedagogických pracovníků, ale především samotných studentů. Obsahem textu je celý průběh zpracování od výběru tématu, přes sběr informací, tvorbu odborného textu po obsahové i formální stránce, až po odevzdání a obhajobu. Učební text je určen studentům ekonomických oborů Vysoké školy technické a ekonomické v Českých Budějovicích, před kterými stojí na závěr studia jeden z nejnáročnějších, současně však tvůrčích a završujících úkolů, a to sepsání a obhajoba bakalářské práce. Vydání učebního textu nutno chápat jako reakci na aktuální potřebu školy, pedagogických pracovníků, ale především samotných studentů. Obsahem textu je celý průběh zpracování od výběru tématu, přes sběr informací, tvorbu odborného textu po obsahové i formální stránce, až po odevzdání a obhajobu. Učební text je určen studentům ekonomických oborů Vysoké školy technické a ekonomické v Českých Budějovicích, před kterými stojí na závěr studia jeden z nejnáročnějších, současně však tvůrčích a završujících úkolů, a to sepsání a obhajoba bakalářské práce. Vydání učebního textu nutno chápat jako reakci na aktuální potřebu školy, pedagogických pracovníků, ale především samotných studentů. Obsahem textu je celý průběh zpracování od výběru tématu, přes sběr informací, tvorbu odborného textu po obsahové i formální stránce, až po odevzdání a obhajobu. Učební text je určen studentům ekonomických oborů Vysoké školy technické a ekonomické v Českých Budějovicích, před kterými stojí na závěr studia jeden z nejnáročnějších, současně však tvůrčích a završujících úkolů, a to sepsání a obhajoba bakalářské práce. Vydání učebního textu nutno chápat jako reakci na aktuální potřebu školy, pedagogických pracovníků, ale především samotných studentů. Obsahem textu je celý průběh zpracování od výběru tématu, přes sběr informací, tvorbu odborného textu po obsahové i formální stránce, až po odevzdání a obhajobu.
Anotace anglicky
Textbook is for students of economic sectors Institute of Technology and Economics České Budějovice, facing in conclusion study one of the most challenging, but also creative and topping tasks, writing and defence the bachelor thesis. The publication of textbook to be understood as a response to the current needs of schools, teaching staff, but especially the students themselves. The content of the text is the entire course of treatment from choosing the theme through the collection of information, creation of professional text, the content and formal aspects, to surrender and defence.
VytisknoutZobrazeno: 16. 4. 2024 09:43