KUČERKA, Daniel, A. BILČÍK a L. ILAVSKÝ. KATALÓG vybraných patentov, úžitných vzorov a európskych priemyselných vzorov. 1. vyd. VŠTE České Budejovice: VŠTE, 2020.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název KATALÓG vybraných patentov, úžitných vzorov a európskych priemyselných vzorov
Název česky KATALÓG vybraných patentů, užitných vzorů a evropských průmyslových vzorů
Název anglicky Catalog of selected patents, utility models and European industrial designs
Autoři KUČERKA, Daniel, A. BILČÍK a L. ILAVSKÝ.
Vydání 1. vyd. VŠTE České Budejovice, 2020.
Nakladatel VŠTE
Další údaje
Originální jazyk slovenština
Typ výsledku Odborná kniha
Obor 20300 2.3 Mechanical engineering
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání paměťový nosič (CD, DVD, flash disk)
Organizační jednotka Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Klíčová slova česky patent; užitný vzor a evropský průmyslový vzor
Klíčová slova anglicky patent; utility model and European industrial design
Změnil Změnila: Kateřina Nygrýnová, učo 23736. Změněno: 8. 12. 2020 15:52.
Anotace
"Katalóg vybraných patentov, úžitkových vzorov a európskych priemyselných vzorov je výberom z reálnej tvorby autorov, ktoré sú dotiahnuté do autorských osvedčení v Českej republike a európske priemyselné vzory do medzinárodných autorských osvedčení. Pri spracovaní sme využívali okrem vlastných predstáv z predmetov počítačom podporované konštruovanie, strojárska technológia, časti strojov, mechanika, atď. Katalóg sa zaberá ukážkami certifikovaných technických riešení a dizajnov technických prvkov a úžitkových predmetov. "
Anotace česky
Katalog vybraných patentů, užitných vzorů a evropských průmyslových vzorů je výběrem z reálné tvorby autorů, které jsou dotaženy do autorských osvědčení v České republice a evropské průmyslové vzory do mezinárodních osvědčení. Při zpracování jsme využívali kromě vlastních představ z předmětů počítačem podporované konstruování, strojírenská technologie, části strojů, mechanika, atd Katalog se zabývá ukázkami certifikovaných technických řešení a designů technických prvků a užitkových předmětů.
Anotace anglicky
The catalogue of selected patents, utility models and European industrial designs is a selection of real works of authors, which are tightened to author certificates in the Czech Republic and European industrial designs to international certificates. In the processing we used in addition to our own ideas of the subjects computer-aided design, engineering technology, machine parts, mechanics, etc. The catalogue deals with examples of certified technical solutions and designs of technical elements and utility items.
VytisknoutZobrazeno: 6. 5. 2024 12:47