KUČERKA, Daniel, Ivana ŠMÍDOVÁ a Henryk NOGA. Literary device within vocational training. WSEAS Transactions on Advances in Engineering Education. 2016, volume 13, s. 33-43. ISSN 2224-3410.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Literary device within vocational training
Název česky Literární pomůcky v odborné výcviku
Autoři KUČERKA, Daniel, Ivana ŠMÍDOVÁ a Henryk NOGA.
Vydání WSEAS Transactions on Advances in Engineering Education, 2016, 2224-3410.
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Obor 50300 5.3 Education
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Klíčová slova česky barvení vlasů; profil absolventa; organizace studia; role učitele praktického vyučování; učební pomůcky
Klíčová slova anglicky hair dye; graduate profile; organization studies; role of the teacher of practical education; teaching aids
Štítky DOP
Změnil Změnila: Hana Dlouhá, učo 19800. Změněno: 15. 2. 2017 09:56.
Anotace
This article is aimed at the creation of literary devices. Readers states in training methodology that is being essential practical skill and expertise. It also describes a literary guide for specialized training of the field Hairdresser. Furthermore, Hairdressing industry as a whole, the characteristics of the subject of training and graduate profile. is It deal with the personality and the role of teachers of practical education. It explain to you the importance of literary devices and characterize educational resources. The practical part contains auxiliary teaching material, which includes information on the hair dye. There are different technological methods described hair coloring unit. I work I have added photographs and survey research using questionnaire. Results of the survey show that the materials currently used in practical education are inadequate. Furthermore, the relationship of teachers to individual students should also improve , teachers should pay individual attention to their students.
Anotace česky
Tento článek je zaměřen na vytvoření literárních pomůcek. Čtenáři se uvádí do metodiky odborného výcviku, která je podstatná pro praktické dovednosti a znalosti. Také popisuje literární pomůcku pro obor kadeřník. Kromě toho popisuje obor kadeřník jako celek, charakterizuje předmět odborný výcvik a profil absolventa. Jak se postavit k osobnosti a rolím učitelů praktického vyučování. Tu je přiblížen význam literární pomůcky a charakterizovany vzdělávací prostředky. Praktická část obsahuje pomocné výukový materiál, který obsahuje informace o barvení vlasů. Existují různé technologické postupy popsané v barvení vlasů. V článku jsou přidány fotografie a průzkum pomocí dotazníku. Výsledky průzkumu ukazují, že materiály používané v současné době v praktické výuce jsou nedostatečné. Kromě toho vztah učitelů k jednotlivým žákům by se také měl zlepšit, učitelé by měli věnovat individuální pozornost svým studentům.
VytisknoutZobrazeno: 6. 5. 2024 14:49