HUSÁR, Štefan a Daniel KUČERKA. Význam splupráce VŠTE s priemyselnámi podnikmi pre zvyšovanie konkurenceschopnosti v rámci regionu Jihočeského kraja. Online. In Integrované inženýrství v řízení průmyslových podniků : Sborník příspěvků. 1. vyd. Praha: České vysoké učení technické v Praze, 2014, s. 11-15. ISBN 978-80-01-05537-3.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Význam splupráce VŠTE s priemyselnámi podnikmi pre zvyšovanie konkurenceschopnosti v rámci regionu Jihočeského kraja
Název česky Význam splupráce VŠTE s průmyslovými podniky pro zvyšování konkurenceschopnosti v rámci regionu Jihočeského kraje
Název anglicky The importance of the cooperation with the industrial enterprices to increase the competitiveness within the south bohemia region
Autoři HUSÁR, Štefan a Daniel KUČERKA.
Vydání 1. vyd. Praha, Integrované inženýrství v řízení průmyslových podniků : Sborník příspěvků, od s. 11-15, 5 s. 2014.
Nakladatel České vysoké učení technické v Praze
Další údaje
Originální jazyk slovenština
Typ výsledku Stať ve sborníku
Obor 20301 Mechanical engineering
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání elektronická verze "online"
Organizační jednotka Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
ISBN 978-80-01-05537-3
Klíčová slova česky spolupráce; výzkum; konkurence schopnost; kozorcium
Klíčová slova anglicky cooperation; research; competitiveness; consortium
Štítky KSTR1
Změnil Změnil: Mgr. Václav Karas, učo 10752. Změněno: 29. 4. 2015 11:33.
Anotace
Prispevok poukazuje na súčasny stav splupráce podnikov a vysokých škól. Ukazuje se, že spolupráca je nedostatočná a je potrebné sa tejto problematike hlbšie venotať. Na vysokej škole technickej a ekonomickej v Českých Budějovicích se hľadajů cesty a sposoby, ako tento stav zmeniť. Poukazuje sa na rozmanitosť splupráce cez projekty, granty a zmluvný výskum.
Anotace česky
Příspěvek poukazuje na současný stav spolupráce podniků a vysokých škol. Ukazuje se, že spolupráce je nedostatečná a je třeba se této problematice hlouběji věnovat. Na vysoké škole technické a ekonomické v Českých Budějovicích se hledají cesty a způsoby, jak tento stav změnit. Poukazuje se na rozmanitost spolupráce přes projekty, granty a smluvní výzkum.
Anotace anglicky
This paper points out the current state of cooperation between enterprises and universities. It turns out that cooperation is inadequate and must be paid to this issue deeper. At the College of Technology and Economics in Czech Budejovice are looking for ways and means to change this situation. Attention is drawn to diversity through cooperation projects, grants and contract research.
VytisknoutZobrazeno: 3. 5. 2024 14:15