ŠTÚR, Milan, Martin PODAŘIL a Daniel KUČERKA. Tvorba študijných materiálov z predmetu náuka o materiáloch II. Pre znevýhodnených študentov. In Dnešní Trendy Inovací 2014 : 5. mezinárodní vědecká konference a mezinárodní workshop. 1. vyd. Brno: B&M InterNets, s. r.o. s. 152-159. ISBN 978-80-260-6151-9. 2014.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Tvorba študijných materiálov z predmetu náuka o materiáloch II. Pre znevýhodnených študentov
Název česky Tvorba studijních materiálů z předmětu nauka o materiálu II. Pro znevýhodněné studenty.
Název anglicky Creating the study materials on the subject materials science II. For disadvantaged students.
Autoři ŠTÚR, Milan, Martin PODAŘIL a Daniel KUČERKA.
Vydání 1. vyd. Brno, Dnešní Trendy Inovací 2014 : 5. mezinárodní vědecká konference a mezinárodní workshop, od s. 152-159, 8 s. 2014.
Nakladatel B&M InterNets, s. r.o.
Další údaje
Originální jazyk slovenština
Typ výsledku Kapitola resp. kapitoly v odborné knize
Obor 50300 5.3 Education
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání tištěná verze "print"
Organizační jednotka Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
ISBN 978-80-260-6151-9
Klíčová slova česky integrace; studijní materiál; znevýhodněný student; Nauka o materiálech; VŠTE bez bariér
Klíčová slova anglicky integration; study materiál; disadvantaged student; the Materials Science II.; ITB without barriers
Štítky KSTR5
Změnil Změnil: Mgr. Václav Karas, učo 10752. Změněno: 23. 6. 2014 14:34.
Anotace
Cieľom príspevku je poukázať na inováciu študijných odborov Vysokej školy technickej a ekonomickej v Českých Budějoviciach v rámci projektu VŠTE bez bariér vo vzťahu k študentom so špecifickými vzdelávacími potrebami. Jadrom príspevku sú zmeny, ktoré sa prejavia v prezenčnej i kombinovanej forme štúdia, a to prostredníctvom návrhu a inovácie študijných materiálov. Autori sa venujú tvorbe študijných materiálov z predmetu Náuka o materiáloch II. Jedná sa o špeciálne multimediálne študijné materiály, kombinujúce hovorené slovo, obraz, snímkové prezentácie a elektronický text. Tieto inovované študijné materiály budú recenzované odborníkmi z praxe, čím bude zabezpečené stále viac vyžadované prepojenie teoretickej a aplikačnej sféry.
Anotace česky
Cílem příspěvku je poukázat na inovaci studijních oborů Vysoké školy technické a ekonomické v Českých Budějovicích v rámci projektu VŠTE bez bariér ve vztahu ke studentům se specifickými vzdělávacími potřebami . Jádrem příspěvku jsou změny , které se projeví v prezenční i kombinované formě studia, a to prostřednictvím návrhu a inovace studijních materiálů . Autoři se věnují tvorbě studijních materiálů z předmětu Nauka o materiálech II . Jedná se o speciální multimediální studijní materiály , kombinující mluvené slovo, obraz, snímkové prezentace a elektronický text. Tyto inovované studijní materiály budou recenzované odborníky z praxe , čímž bude zajištěno stále více vyžadováno propojení teoretické a aplikační sféry.
Anotace anglicky
The goal of this article is to point out the innovation of the fields of study in the Institute of Technology and Businesses (IBT) in České Budejovice within the frame of the project ITB without barriers in relation to the students with specific educational needs. The core of the article represents the changes that will manifest in the full-time or part-time forms of study through suggestion and innovation of the study materials. The authors are interested in the formation of the study materials for the subject - the Materials Science II. They are dealing with specific multimedia study materials, combining spoken word, visual images, picture presentations and electronical texts. These innovational study materials will be reviewed by the specialists from the field, and thus, there will be provided an increasingly demanded connection of the theoretical and application sphere.
VytisknoutZobrazeno: 29. 3. 2024 06:48