PODAŘIL, Martin, Milan ŠTÚR a Daniel KUČERKA. Interaktívne pomôcky vo vyučovaní technických predmetov. In Dnešní Trendy Inovací. 1. vyd. Brno: B&M InterNets, s. r.o., 2014, s. 130-135. ISBN 978-80-260-6151-9.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Interaktívne pomôcky vo vyučovaní technických predmetov
Název česky Interaktivní pomůcky ve vyučování technických předmětů
Název anglicky Interactive teaching aids in education of technical subjects
Autoři PODAŘIL, Martin, Milan ŠTÚR a Daniel KUČERKA.
Vydání 1. vyd. Brno, Dnešní Trendy Inovací, od s. 130-135, 6 s. 2014.
Nakladatel B&M InterNets, s. r.o.
Další údaje
Originální jazyk slovenština
Typ výsledku Kapitola resp. kapitoly v odborné knize
Obor 50300 5.3 Education
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání tištěná verze "print"
Organizační jednotka Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
ISBN 978-80-260-6151-9
Klíčová slova česky interaktivní; učební pomůcka; technický předmět; vzdělávání; hodnocení
Klíčová slova anglicky interactive; teaching aid; technical subject; education; evaluation
Štítky KSTR4
Změnil Změnil: Mgr. Václav Karas, učo 10752. Změněno: 19. 6. 2014 10:44.
Anotace
Tento príspevok je zameraný na porovnanie študentského hodnotenia vyučovania troch technických predmetov: Statiky, Pružnosti a pevnosti a Strojárskej technológie, vyučovaných Katedrou Strojírenství na Vysokej škole technickej a ekonomickej v Českých Budějovicích. Vyššie uvedené predmety sú vyučované tradičným spôsobom výučby doplneným prvkami projektového vyučovania a interaktívnymi učebnými pomôckami. Prieskum, ktorý bol vykonaný na vzorke študentov horeuvedených predmetov, by mal poskytnúť informáciu o študentskom hodnotení takto koncipovaného vyučovania.
Anotace česky
Tento příspěvek je zaměřen na srovnání studentského hodnocení výuky tří technických předmětů: Statiky, Pružnosti a pevnosti a Strojírenské Technologie vyučovaných Katedrou Strojírenství na Vysoké škole Technické a Ekonomické v českých Budějovicích. Výše uvedené předměty jsou vyučovány tradičním způsobem výuky doplněným prvky projektového vyučování a interaktivními učebními pomůckami. Průzkum, který byl proveden na vzorku studentů výše uvedených předmětů, by měl poskytnout informaci o studentském hodnocení takto koncipovaného vyučování.
Anotace anglicky
This contribution is focused on a comparison of student evaluation of three technical subjects education: Statics, Flexibility and Strenght and Engineering Technology, taught at The Department of MEchanical Engineering at the Institute of Technology and Business in České Budějovice. Above mentioned subjects were taught the traditional way of teaching including implemented elements of project learning and interactive teaching aids. The survey, that was conducted on students´ sample of above mentioned subjects should provide information about students´ evaluation of kind of designed education.
VytisknoutZobrazeno: 26. 4. 2024 23:55