CHARVÁTOVÁ, Pavlína. Výuka předmětu Stavební fyzika I, zapojení požadavků uživatelské praxe do teoretických znalostí a praktických dovedností. In Sborník příspěvků z konference : Výstupy z učení. 1. vyd. České Budějovice: Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích, 2014, s. 43-48. ISBN 978-80-7468-063-2.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Výuka předmětu Stavební fyzika I, zapojení požadavků uživatelské praxe do teoretických znalostí a praktických dovedností
Název anglicky The course Building Physics I, involvement of user requirements into practice the theoretical knowledge and practical skills
Autoři CHARVÁTOVÁ, Pavlína.
Vydání 1. vyd. České Budějovice, Sborník příspěvků z konference : Výstupy z učení, od s. 43-48, 6 s. 2014.
Nakladatel Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Stať ve sborníku
Obor 50300 5.3 Education
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání tištěná verze "print"
Organizační jednotka Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
ISBN 978-80-7468-063-2
Klíčová slova česky praxe; teoretické znalosti; praktické dovednosti; výuka
Klíčová slova anglicky experience; theoretical knowledge; practical skills; teaching
Štítky KST6
Návaznosti CZ.1.07/2.2.00/28.0115, záměr.
Změnil Změnila: Jiřina Hřebečková, učo 8397. Změněno: 19. 3. 2014 14:02.
Anotace
Přehled poznatků z hlediska požadavků uživatelské praxe na teoretické znalosti a praktické dovednosti studentů Vysoké školy technické a ekonomické v Českých Budějovicích, pro předmět Stavební fyzika I – tepelná technika, který je vyučován ve studijních oborech Konstrukce staveb a Stavební Management. Možnosti získání praxe na studijním pobytu v zahraničí, zapojením do tvůrčí činnosti a semestrální praxe ve vybraných firmách. Porovnání vlivu formy studia, studentů denní a kombinované formy studia.
Anotace anglicky
Summary of findings from the requirements of the user practice the theoretical knowledge and practical skills of students of the University of Technology and Business in Czech Budejovice, the subject of Building Physics I - thermal technology, which is taught in the fields of study design of buildings and Construction Management. Opportunities for gaining experience in the study period abroad, involvement in creative activities and semester practice in selected companies. A comparison of students' daily and combined studies.
VytisknoutZobrazeno: 26. 4. 2024 12:27