STOPKA, Ondrej a Jiří KOLÁŘ. Návrh využitia inovatívnej technológie v rámci kombinovanej dopravy na území Slovenska. In Logi 2013 : sborník příspěvků. 1. vyd. Brno: Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. s. 239-247. ISBN 978-80-7468-059-5. 2013.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Návrh využitia inovatívnej technológie v rámci kombinovanej dopravy na území Slovenska
Název česky Návrh využití inovativní technologie v rámci kombinované dopravy na území Slovenska
Název anglicky Proposal for use of the combined transport innovative technology in the Slovak Republic
Autoři STOPKA, Ondrej a Jiří KOLÁŘ.
Vydání 1. vyd. Brno, Logi 2013 : sborník příspěvků, od s. 239-247, 9 s. 2013.
Nakladatel Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Další údaje
Originální jazyk slovenština
Typ výsledku Stať ve sborníku
Obor 20104 Transport engineering
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání paměťový nosič (CD, DVD, flash disk)
Organizační jednotka Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
ISBN 978-80-7468-059-5
Klíčová slova česky inovativní technologie , technologie horizontální překládky , kombinovaná doprava; logistické centrum; intermodální terminál; intermodální přepravní jednotka; technologie Mobiler
Klíčová slova anglicky innovative technology; horizontal transshipment technologies; combined transport; logistics center; intermodal terminal; intermodal transport unit; technology Mobiler
Štítky DAP_2, KDL1, KOD, tsd, TZD
Změnil Změnila: Jiřina Hřebečková, učo 8397. Změněno: 23. 1. 2014 14:32.
Anotace
Príspevok sa zaoberá popisom v súčasnej dobe vyvíjaných inovatívnych technológií v kombinovanej doprave, stanovením nevyhnutných predpokladov pre uplatnenie systémov kombinovanej dopravy a porovnaním niekoľkých technológií horizontálnej prekládky. Práca je taktiež zameraná na zhodnotenie požiadaviek pre stanovenie ideálnej technológie kombinovanej dopravy na území Slovenska a návrh na niekoľko zmien.
Anotace česky
Příspěvek se zabývá popisem v současné době vyvíjených inovativních technologií v kombinované dopravě , stanovením nezbytných předpokladů pro uplatnění systémů kombinované dopravy a porovnáním několika technologií horizontální překládky. Práce je také zaměřena na zhodnocení požadavků pro stanovení ideální technologie kombinované dopravy na území Slovenska a návrh na několik změn.
Anotace anglicky
The paper deals with the description of developed innovative technologies in combined transport, determination of the prerequisites for an application of combined transport systems and comparison of several horizontal transshipment technologies. The paper is also focused on the evaluation of requirements for a determination of the ideal combined transport technology in the Slovak Republic and proposal of several changes.
VytisknoutZobrazeno: 18. 4. 2024 07:07