SIDIBE, Karim. Projekt tvůrčí činnosti. In Tvůrčí činnost jako proces vnímání poznání a seberealizace : sborník příspěvků. 1. vyd. České Budějovice: Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. s. 71 - 79. 2013.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Projekt tvůrčí činnosti
Název anglicky Project of academic activities
Autoři SIDIBE, Karim.
Vydání 1. vyd. České Budějovice, Tvůrčí činnost jako proces vnímání poznání a seberealizace : sborník příspěvků, od s. 71 - 79, 9 s. 2013.
Nakladatel Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Stať ve sborníku
Obor 50300 5.3 Education
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání elektronická verze "online"
Organizační jednotka Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Klíčová slova česky rolové hry; simulace; styly učení; soukromé doučování
Klíčová slova anglicky role play; simulation; learning styles; private tutoring
Změnil Změnila: Jiřina Hřebečková, učo 8397. Změněno: 10. 9. 2013 09:06.
Anotace
Tento článek podává prezentaci odborné akademické činnosti, kterou se autor zabývá a také hodlá zabývat v budoucnosti. V oblasti metodologie to je téma rolových her a simulací. Nově se také objevuje téma stylů učení. Tato problematika je velmi přínosná, má potenciál pro praktické použití a pro tvůrčí projektovou činnost. Vzhledem k tomu, že autor zamýšlí zahájit doktorandské studium, tak další aktivity se budou orientovat na tuto činnost. Přijímací řízení probíhá na Karlovu univerzitu, na téma fenomén soukromého doučování jako stínový vzdělávací systém v českém vzdělávání.
Anotace anglicky
This written contribution gives an account of academic activities, which the author focuses on at present and which the author intends to focus on in the future. In the field of methodology it is the issue of role play and simulation. Recently the focus of attention has been on the topic of learning styles. This issue has a potential for practical use and it can be a used for research. Considering the fact that the author intends to start a PhD. course the further activities will focus this area. The application to a PhD course to Charles University has been in process. The topic of the thesis is: Private tutoring as a shadow system of Czech education.
VytisknoutZobrazeno: 29. 3. 2024 08:29