KAMPF, Rudolf a Tomáš RÝC. Soukromí železniční dopravci v České republice. Železničná doprava a logistika. Žilina: Katedra železničnej dopravy, Fakulta prevádzky a ekonomiky dopravy a spojov, Žilinská univerzita v Žiline, roč. 2013, 1., s. 32-37. ISSN 1336-7943. 2013.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Soukromí železniční dopravci v České republice.
Název anglicky Private rail operators in the Czech Republic
Autoři KAMPF, Rudolf a Tomáš RÝC.
Vydání Železničná doprava a logistika, Žilina, Katedra železničnej dopravy, Fakulta prevádzky a ekonomiky dopravy a spojov, Žilinská univerzita v Žiline, 2013, 1336-7943.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Obor 50700 5.7 Social and economic geography
Stát vydavatele Slovensko
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Klíčová slova česky železniční dopravci; SŽDC; železniční dopravní cesta; RegioJet; Otevřená jízdenka; kreditová jízdenka
Klíčová slova anglicky Rail Operators; SŽDC; Railway infrastructure; RegioJet; Open ticket; Credit ticket
Štítky KDL1
Změnil Změnil: Mgr. Václav Karas, učo 10752. Změněno: 10. 7. 2013 07:26.
Anotace
Příspěvek se zaobírá problematikou legislativy v železniční dopravě v ČR. Přináší stručný přehled soukromých železničních dopravců na českém trhu, jak osobních tak nákladních. U osobních dopravců uvádí zajímavé marketingové produkty a cenové strategie konkrétních dopravců.
Anotace anglicky
The paper deals with legislative issues in rail transport in the Czech republic. The paper presents a brief overview of private rail operators on the Czech rail market (passenger and freight operators). For passenger operators presents an interesting marketing products and pricing strategies of selected operators.
VytisknoutZobrazeno: 19. 4. 2024 10:31