ARTEMOV, Andrey. Zkušenosti z elektronického testování studentů studujících ruštinu jako druhý jazyk (úroveň – mírně pokročilí). In E-konference na téma Využití elektronických médií ve výuce a testování v cizích jazycích na profesně zaměřené škole. 1. vyd. České Budějovice: Tribun EU s. r. o., 2013, s. 57-60. ISBN 978-80-263-0358-9.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Zkušenosti z elektronického testování studentů studujících ruštinu jako druhý jazyk (úroveň – mírně pokročilí).
Název anglicky Experience in Electronic Testing of Students Studying Russian as a Second Language (level - Intermediate).
Autoři ARTEMOV, Andrey.
Vydání 1. vyd. České Budějovice, E-konference na téma Využití elektronických médií ve výuce a testování v cizích jazycích na profesně zaměřené škole. od s. 57-60, 4 s. 2013.
Nakladatel Tribun EU s. r. o.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Stať ve sborníku
Obor 50300 5.3 Education
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání paměťový nosič (CD, DVD, flash disk)
Organizační jednotka Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
ISBN 978-80-263-0358-9
Klíčová slova česky elektronické testování; ruština,studenti nefilologických oborů; metodika sestavování testů; mírně pokročilí
Klíčová slova anglicky electronic testing; Russian; students; methodology for compiling tests; intermediate
Štítky KCJ3, KCJ6
Změnil Změnila: Jiřina Hřebečková, učo 8397. Změněno: 5. 4. 2013 15:36.
Anotace
Příspěvek v českém jazyce pojednává o pedagogických zkušenostech z elektronického testování studentů nefilologických oborů z cizího jazyka. Objektem zkoumání jsou výsledky absolvování elektronických testů z ruštiny ve dvou studijních skupinách skládajících se ze studentů různých technických a ekonomických oborů VŠTE. Kromě výsledků testů se autor příspěvku věnuje otázce přípravy k testům, sestavování testů, pozitivním a negativním stránkám elektronického testování.
Anotace anglicky
The paper in the Czech language deals with the teaching experience of electronic testing students in a foreign language. An object of the study results are graduating from Russian electronic tests in the two study groups consisting of students from technical and economic fields VŠTE (The Institute of Technology and Business). In addition to test results, the author of the paper addresses the issue of preparation for testing, compiling tests, positive and negative aspects of electronic testing.
VytisknoutZobrazeno: 25. 4. 2024 04:19