Přeskočit na horní lištu
Přeskočit na hlavičku
Přeskočit na obsah
Přeskočit na patičku
IS VŠTE
EN
>
Žádost o autorský výtisk
Žádost o autorský výtisk
MAROUŠEK, Josef, Petr BARTOŠ, Anna MAROUŠKOVÁ, Vojtěch STEHEL a Otakar STRUNECKÝ. Shock Waves for Enhancing Extraction Yield. In Knoerzer, K., Muthukumarappan, K. (Eds.).
Innovative Food Processing Technologies: A Comprehensive Review
. vol. 3. neuveden: Elsevier, 2020, s. 439-443. ISBN 978-0-12-815781-7.
Chystáte se zaslat žádost o autorské zpřístupnění následujících souborů.
https://is.vstecb.cz/auth/publication/58721/Shock_Waves_for_Enhancing_Extraction_Yield.pdf
Váš e-mail
Zdůvodnění žádosti
Zadejte tento
kontrolní kód
:
Žádost neodesílat