CAHA, Zdeněk, Jiří VACEK, Tomáš MRHÁLEK, Lilia DVOŘÁKOVÁ, Marie ČERNÁ, Pavlína HEJDUKOVÁ, Jana HINKE, Petra TAUŠL PROCHÁZKOVÁ, Lucie VALLIŠOVÁ, Jakub HORÁK a Veronika MACHOVÁ. Ověření metodiky ve spolupráci s aplikačními garanty na vybraném vzorku malých a středních podniků v sektoru služeb. 2020.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Ověření metodiky ve spolupráci s aplikačními garanty na vybraném vzorku malých a středních podniků v sektoru služeb
Název anglicky Verification of the methodology in cooperation with application guarantors on a selected sample of small and medium-sized enterprises in the services sector
Autoři CAHA, Zdeněk (203 Česká republika, garant, domácí), Jiří VACEK, Tomáš MRHÁLEK, Lilia DVOŘÁKOVÁ, Marie ČERNÁ, Pavlína HEJDUKOVÁ, Jana HINKE, Petra TAUŠL PROCHÁZKOVÁ, Lucie VALLIŠOVÁ, Jakub HORÁK (203 Česká republika, domácí) a Veronika MACHOVÁ (203 Česká republika, domácí).
Vydání 2020.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Účelové publikace
Obor 50200 5.2 Economics and Business
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Kód RIV RIV/75081431:_____/20:00002013
Organizační jednotka Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Klíčová slova česky průmysl 4.0; ověření metodiky; malé a střední podniky; sektor služeb
Klíčová slova anglicky Industry 4.0; methodology verification; small and medium enterprises; services sector
Štítky FIP_1, RIV21
Návaznosti TL02000136, projekt VaV.
Změnil Změnila: Mgr. Nikola Petříková, učo 28324. Změněno: 18. 1. 2022 09:54.
Anotace
Cílem projektu TAČR – TL02000136 „Adaptace sektoru znalostně náročných služeb na podmínky Společnosti 4.0“ je vytvořit metodiku adaptace malých a středních podniků v sektoru služeb na podmínky Společnosti 4.0. Výstupem tohoto výsledku podporujícího hlavní cíl projektu je zpráva o postupu a výsledcích ověření metodiky adaptace malých a středních podniků na technické, ekonomické, sociální a environmentální podmínky společnosti 4.0, včetně doporučení k účelné a efektivní implementaci metodiky, limitů a omezení vyplývajících z procesu ověření.
Anotace anglicky
Objective of the project TAČR – TL02000136 „Knowledge-intensive services sector adaptation to the conditions of Society 4.0“ is to develop methodics for SMEs in tertiary sector adaptation to conditions of Society 4.0. The output of this result supporting the main goal of the project is a report on the progress and results of the methodology verification of small and medium enterprises adaptation to technical, economic, social and environmental conditions of the Society 4.0, including recommendations for effective and efficient implementation of methodology, limits and restrictions resulting from the verification process.
VytisknoutZobrazeno: 29. 3. 2024 08:45