Informační systém VŠTE
ŠVEC, Roman. PREFERENCE STRAVOVÁNÍ SENIORŮ JAKO MOŽNÝ PRVEK ROZVOJE CESTOVNÍHO RUCHU. Online. Mladá veda. Prešov: Vydavateľstvo UNIVERSUM, spol. s r. o., 2017, roč. 5, č. 3, s. 112-127. ISSN 1339-3189. [citováno 2024-04-24]
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název PREFERENCE STRAVOVÁNÍ SENIORŮ JAKO MOŽNÝ PRVEK ROZVOJE CESTOVNÍHO RUCHU
Název anglicky SENIORS‘ CATERING PREFERENCES AS AN ELEMENT OF TOURISM DEVELOPMENT
Autoři ŠVEC, Roman
Vydání Mladá veda, Prešov, Vydavateľstvo UNIVERSUM, spol. s r. o. 2017, 1339-3189.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Obor 50200 5.2 Economics and Business
Stát vydavatele Slovensko
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Klíčová slova česky cestovní ruch; gastronomie; senioři; stravovací zařízení; preference
Klíčová slova anglicky tourism; gastronomy; seniors; catering facilities; preferences.
Štítky CER, ERIH, KCRM1, MARK, RIV17
Změnil Změnila: Mgr. Eva Hynešová, učo 23116. Změněno: 17. 4. 2018 15:02.
Anotace
Příspěvek se zabývá stále rostoucím a zajímavým segmentem seniorů a jejich preferencemi ve vztahu ke stravovacím službám a stravovacím zařízením. Cílem příspěvku je analyzovat jednotlivé preference a tyto preference popsat a na základě zjištěných výsledků formulovat významné faktory ovlivňující spokojenost se stravovacími službami a zařízeními.
Anotace anglicky
This paper deals with the constantly growing and interesting segment of seniors and their preferences in relation to catering services and facilities. The aim of this paper is to analyse the individual preferences, then to describe these preferences and to formulate important factors which influence the seniors’ satisfaction of catering services and facilities
Zobrazeno: 24. 4. 2024 08:59