KOLÁŘOVÁ, Pavlína a Libuše TURINSKÁ. Teaching English for Mechanical Engineering at the Institute of Technology and Business in České Budějovic. In Sborník příspěvků Mezinárodní Masarykovy konference pro doktorandy a mladé vědecké pracovníky 2014. 1. vyd. Hradec Králové: MAGNANIMITAS. s. 1847-1851. ISBN 978-80-87952-07-8. 2014.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Teaching English for Mechanical Engineering at the Institute of Technology and Business in České Budějovic
Název česky Výuka anglického jazyka pro strojírenství na Vysoké škole technické a ekonomické v Českých Budějovicích
Autoři KOLÁŘOVÁ, Pavlína a Libuše TURINSKÁ.
Vydání 1. vyd. Hradec Králové, Sborník příspěvků Mezinárodní Masarykovy konference pro doktorandy a mladé vědecké pracovníky 2014, od s. 1847-1851, 5 s. 2014.
Nakladatel MAGNANIMITAS
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Stať ve sborníku
Obor 50300 5.3 Education
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání paměťový nosič (CD, DVD, flash disk)
Organizační jednotka Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
ISBN 978-80-87952-07-8
Klíčová slova česky Anglický jazyk pro strojírenství; výuka odborného jazyka; popis předmětu
Klíčová slova anglicky English for Mechanical Engineering; technical English language teaching; course description
Štítky KCJ4
Změnil Změnil: Mgr. Václav Karas, učo 10752. Změněno: 30. 1. 2015 15:37.
Anotace
This article deals with the description of the subject English for Mechanical Engineering at the Institute of Technology and Business in České Budějovice. It gives basic information about the course, taught for the first time this semester (winter 2014), such as course prerequisites, its objectives, course syllabus, methods of assessment and course organization. The article also shows the numbers of successful and failed students of English First I and English First II in the summer semester 2014, i.e. courses that represent general English courses at the institute and that need to be taken before registering for English for Mechanical Engineering courses.
Anotace česky
Tento příspěvek se zabývá popisem předmětu Anglický jazyk pro strojírenství na Vysoké škole technické a ekonomické v Českých Budějovicích. Tento předmět se bude v zimním semestru 2014 vyučovat poprvé a v tomto článku jsou shrnuty základní informace o předmětu, jako například splnění nutných předpokladů, cíle předmětu, sylabus, metody hodnocení, či celková organizace kurzu. Článek také předkládá počty úspěšných a neúspěšných studentů u předmětů Anglický jazyk první I a Anglický jazyk první II v letním semestru 2014, což jsou předměty, v nichž je vyučován obecný anglický jazyk a jejichž zvládnutí je nutným předpokladem pro zapsání kurzu Anglický jazyk pro strojírenství.
VytisknoutZobrazeno: 28. 3. 2024 12:07