ŠTÚR, Milan. Využívanie elektronických materiálov v predmete pružnosť a pevnosť I. In Dnešní Trendy Inovací 2014 : 5. mezinárodní vědecká konference a mezinárodní workshop. 1. vyd. Brno: B&M InterNets, s. r.o., 2014, s. 144-151. ISBN 978-80-260-6151-9.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Využívanie elektronických materiálov v predmete pružnosť a pevnosť I.
Název česky Využití elektronických materiálů v předmětu pružnost a pevnost I.
Název anglicky The use of electronic materials in the subject flexibility and strength I.
Autoři ŠTÚR, Milan.
Vydání 1. vyd. Brno, Dnešní Trendy Inovací 2014 : 5. mezinárodní vědecká konference a mezinárodní workshop, od s. 144-151, 8 s. 2014.
Nakladatel B&M InterNets, s. r.o.
Další údaje
Originální jazyk slovenština
Typ výsledku Stať ve sborníku
Obor 50300 5.3 Education
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání tištěná verze "print"
Organizační jednotka Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
ISBN 978-80-260-6151-9
Klíčová slova česky Pružnost a pevnost I; moderní vzdělávací materiály; studijní výsledky; účinnost výuky; student
Klíčová slova anglicky The aim of this paper is to highlight the use of modern educational materials for the subject The flexibility and strength I. taught at the Institute of Technology and Businesses in České Budějovice in order to gain students' interests, increase the efficiency of teaching and create conditions for effective teaching of the mentioned subject. The mere innovation in teaching refers to filling the gap in educational texts by using the modern educational materials that can increase attractiveness to students, emphasize the motivation and consistent use of " from the problem to the solution." Due to this facts the mentioned subject is very difficult and little popular by students. We expect that their interest, motivation to study and study results will improve after the introduction of modern educational materials.
Štítky KSTR4
Změnil Změnil: Mgr. Václav Karas, učo 10752. Změněno: 4. 6. 2014 10:25.
Anotace
Cieľom príspevku je poukázať na používanie moderných vzdelávacích materiálov pre predmet Pružnosť a pevnosť I. vyučovaný na Vysokej škole technickej a ekonomickej v Českých Budějoviciach s cieľom získať záujem študentov, zvýšiť efektívnosť výučby a vytvoriť predpoklady pre efektívnu výučbu spomínaného predmetu. Samotná inovácia vo výučbe sa týka vyplnenia medzery v učebných textoch používaním moderných vzdelávacích materiálov a tým následným zvýšením atraktívnosti pre študentov, kladú dôraz na motiváciu a dôsledné používanie postupu "od problému k riešeniu". Vzhľadom k tomu, že sa jedná o málo obľúbený a z pohľadu študentov náročný predmet, očakávame, že ich záujem, motivácia k štúdiu a študijné výsledky sa zlepšia po zavedení moderných vzdelávacích materiálov.
Anotace česky
Cílem příspěvku je poukázat na používání moderních vzdělávacích materiálů pro předmět Pružnost a pevnost I. vyučován na Vysoké škole technické a ekonomické v Českých Budějovicích s cílem získat zájem studentů, zvýšit účinnost výuky a vytvořit předpoklady pro efektivní výuku zmíněného předmětu. Samotná inovace ve výuce se týká vyplnění mezery v učebních textech používáním moderních vzdělávacích materiálů a tím následným zvýšením atraktivnosti pro studenty, kladou důraz na motivaci a důsledné používání postupu " od problému k řešení " . Vzhledem k tomu, že se jedná o málo oblíbený a z pohledu studentů náročný předmět, očekáváme, že jejich zájem , motivace ke studiu a studijní výsledky se zlepší po zavedení moderních vzdělávacích materiálů .
Anotace anglicky
The aim of this paper is to highlight the use of modern educational materials for the subject The flexibility and strength I. taught at the Institute of Technology and Businesses in České Budějovice in order to gain students' interests, increase the efficiency of teaching and create conditions for effective teaching of the mentioned subject. The mere innovation in teaching refers to filling the gap in educational texts by using the modern educational materials that can increase attractiveness to students, emphasize the motivation and consistent use of " from the problem to the solution." Due to this facts the mentioned subject is very difficult and little popular by students. We expect that their interest, motivation to study and study results will improve after the introduction of modern educational materials.
VytisknoutZobrazeno: 10. 5. 2024 06:50