JAROLÍMOVÁ, Helena. Reflexe zkušeností z elektronického testování v rámci cizích jazyků. In E-konference na téma Využití elektronických médií ve výuce a testování v cizích jazycích na profesně zaměřené škole. 1. vyd. České Budějovice: Tribun EU s. r. o. s. 31-33. ISBN 978-80-263-0358-9. 2013.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Reflexe zkušeností z elektronického testování v rámci cizích jazyků.
Název anglicky Reflecion of Electronic Testing Experience in Foreign Languages.
Autoři JAROLÍMOVÁ, Helena.
Vydání 1. vyd. České Budějovice, E-konference na téma Využití elektronických médií ve výuce a testování v cizích jazycích na profesně zaměřené škole. od s. 31-33, 3 s. 2013.
Nakladatel Tribun EU s. r. o.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Stať ve sborníku
Obor 50300 5.3 Education
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání paměťový nosič (CD, DVD, flash disk)
Organizační jednotka Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
ISBN 978-80-263-0358-9
Klíčová slova česky elektronické testování; cizí jazyk; studenti denního a kombinovaného studia; metodika sestavování testů
Klíčová slova anglicky electronic testing; foreign language; full-time and part-time students; test methodology
Štítky KCJ2, KCJ5, NED_1, NED_2, NED_3, NED_4, NED_5, NEP_1, NEP_2, NEP_3, NJP_1, NJP_2
Změnil Změnila: Jiřina Hřebečková, učo 8397. Změněno: 10. 9. 2013 09:00.
Anotace
Příspěvek v českém jazyce se zabývá praktickými zkušenostmi z elektronického testování v cizím jazyce u studentů denního a kombinovaného studia. Obsahem jsou poznatky ze zavádění nového způsobu ověřování znalostí studentů pomocí elektronických testů v cizím jazyce. Testy absolvovali studenti různých technických a ekonomických oborů VŠTE. Autor příspěvku se věnuje otázce obsahu, sestavování testů, kladům a záporům elektronického testování.
Anotace anglicky
The paperdeals with practicalexperience inelectronic testingin a foreign languagewith fulltime and part-time students.The content concentrates on the electronic tests introduction in a foreignlanguage.Students have completed tests invarious technical andeconomic fields at VŠTE.The author of the papers pays attention tothe questionof content, compiling tests,pluses and minusesof electronictesting.
VytisknoutZobrazeno: 19. 4. 2024 01:18