2012
Implementacija metoda Kajzen na predprijatii RM Gastro s.r.o. - Češskaja respublika
VÁCHAL, Jan, Jarmila STRAKOVÁ and Jakub HOŘICKÝBasic information
Original name
Implementacija metoda Kajzen na predprijatii RM Gastro s.r.o. - Češskaja respublika
Name in Czech
Implementace metody Kaizen v podniku RM Gastro s.r.o. – ČR
Name (in English)
Implementation of Kaizen method in company RM Gastro Ltd. - Czech Republic
Authors
Edition
České Budějovice, Katedrový sborník 1/2012 – Odborný seminář katedry ekonomiky a managementu, p. 60-68, 9 pp. 2012
Publisher
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Other information
Language
Russian
Type of outcome
Proceedings paper
Field of Study
50600 5.6 Political science
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
is not subject to a state or trade secret
Publication form
storage medium (CD, DVD, flash disk)
Organization unit
Institute of Technology and Business in České Budějovice
ISBN
978-80-7468-049-6
Keywords (in Czech)
metoda Kaizen; metoda 5 S; TQM; Kanban
Keywords in English
Kaizen method, 5 S method, TQM, Kanban
Changed: 17/1/2013 10:24, Věra Kostková
V originále
V dannoj stat’je rassmatrivajetsja metod Kajdzen - odin iz sovremennych, effektivnych i vysoko progressivnych metod rešenija innovacionnych zadač v sfere proizvodstvennych processov i technologij, osobenno na promyšlennych predprijatijach. Suščnost’ju dannogo metoda javljajetsja postojannoje, nepreryvnoje ulučšenije kačestva technologičeskich processov s odnovremennym povyšenijem effektivnosti proizvodstva i proizvoditel’nosti truda. Filosofija dannogo metoda predstavlena na primere proizvodstvennoj kompanii RM Gastro s.r.o., a takže na primere vyšeukazannogo predprijatija, ukazany osnovnyje principy i predpoloženija jeje implementacii v proizvodstvennoj sfere i ožidajemyje rezultaty.
In Czech
Představena je jedna z moderních, efektivních a vysoce progresivních metod při řešení inovace výrobních postupů a technologií zejména v průmyslových podnicích, metoda Kaizen. Podstatou této metody je permanentní, kontinuální zkvalitňování technologických výrobních procesů za současného navýšení efektivnosti výroby a produktivity práce. Je představena filosofie této metody a uvedeny zásady a předpoklady její implementace ve výrobní sféře i očekávané výstupy na příkladu výrobního podniku RM GASTRO s.r.o.