2012
			
	    
	
	
    Implementacija metoda Kajzen na predprijatii RM Gastro s.r.o. - Češskaja respublika
VÁCHAL, Jan; Jarmila STRAKOVÁ a Jakub HOŘICKÝZákladní údaje
Originální název
Implementacija metoda Kajzen na predprijatii RM Gastro s.r.o. - Češskaja respublika
	Název česky
Implementace metody Kaizen v podniku RM Gastro s.r.o. – ČR
	Název anglicky
Implementation of Kaizen method in company RM Gastro Ltd. - Czech Republic
		Autoři
Vydání
 České Budějovice, Katedrový sborník 1/2012 – Odborný seminář katedry ekonomiky a managementu, od s. 60-68, 9 s. 2012
			Nakladatel
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
		Další údaje
Jazyk
ruština
		Typ výsledku
Stať ve sborníku
		Obor
50600 5.6 Political science
		Stát vydavatele
Česká republika
		Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
		Forma vydání
paměťový nosič (CD, DVD, flash disk)
		Organizační jednotka
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
			ISBN
978-80-7468-049-6
		Klíčová slova česky
metoda Kaizen; metoda 5 S; TQM; Kanban
		Klíčová slova anglicky
Kaizen method, 5 S method, TQM, Kanban
		
				
				Změněno: 17. 1. 2013 10:24, Věra Kostková
				
		V originále
V dannoj stat’je rassmatrivajetsja metod Kajdzen - odin iz sovremennych, effektivnych i vysoko progressivnych metod rešenija innovacionnych zadač v sfere proizvodstvennych processov i technologij, osobenno na promyšlennych predprijatijach. Suščnost’ju dannogo metoda javljajetsja postojannoje, nepreryvnoje ulučšenije kačestva technologičeskich processov s odnovremennym povyšenijem effektivnosti proizvodstva i proizvoditel’nosti truda. Filosofija dannogo metoda predstavlena na primere proizvodstvennoj kompanii RM Gastro s.r.o., a takže na primere vyšeukazannogo predprijatija, ukazany osnovnyje principy i predpoloženija jeje implementacii v proizvodstvennoj sfere i ožidajemyje rezultaty.
				Česky
Představena je jedna z moderních, efektivních a vysoce progresivních metod při řešení inovace výrobních postupů a technologií zejména v průmyslových podnicích, metoda Kaizen. Podstatou této metody je permanentní, kontinuální zkvalitňování technologických výrobních procesů za současného navýšení efektivnosti výroby a produktivity práce. Je představena filosofie této metody a uvedeny zásady a předpoklady její implementace ve výrobní sféře i očekávané výstupy na příkladu výrobního podniku RM GASTRO s.r.o.