D 2012

Implementacija metoda Kajzen na predprijatii RM Gastro s.r.o. - Češskaja respublika

VÁCHAL, Jan, Jarmila STRAKOVÁ and Jakub HOŘICKÝ

Basic information

Original name

Implementacija metoda Kajzen na predprijatii RM Gastro s.r.o. - Češskaja respublika

Name in Czech

Implementace metody Kaizen v podniku RM Gastro s.r.o. – ČR

Name (in English)

Implementation of Kaizen method in company RM Gastro Ltd. - Czech Republic

Edition

České Budějovice, Katedrový sborník 1/2012 – Odborný seminář katedry ekonomiky a managementu, p. 60-68, 9 pp. 2012

Publisher

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích

Other information

Language

Russian

Type of outcome

Proceedings paper

Field of Study

50600 5.6 Political science

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

is not subject to a state or trade secret

Publication form

storage medium (CD, DVD, flash disk)

Organization unit

Institute of Technology and Business in České Budějovice

ISBN

978-80-7468-049-6

Keywords (in Czech)

metoda Kaizen; metoda 5 S; TQM; Kanban

Keywords in English

Kaizen method, 5 S method, TQM, Kanban

Tags

Changed: 17/1/2013 10:24, Věra Kostková

Abstract

V originále

V dannoj stat’je rassmatrivajetsja metod Kajdzen - odin iz sovremennych, effektivnych i vysoko progressivnych metod rešenija innovacionnych zadač v sfere proizvodstvennych processov i technologij, osobenno na promyšlennych predprijatijach. Suščnost’ju dannogo metoda javljajetsja postojannoje, nepreryvnoje ulučšenije kačestva technologičeskich processov s odnovremennym povyšenijem effektivnosti proizvodstva i proizvoditel’nosti truda. Filosofija dannogo metoda predstavlena na primere proizvodstvennoj kompanii RM Gastro s.r.o., a takže na primere vyšeukazannogo predprijatija, ukazany osnovnyje principy i predpoloženija jeje implementacii v proizvodstvennoj sfere i ožidajemyje rezultaty.

In Czech

Představena je jedna z moderních, efektivních a vysoce progresivních metod při řešení inovace výrobních postupů a technologií zejména v průmyslových podnicích, metoda Kaizen. Podstatou této metody je permanentní, kontinuální zkvalitňování technologických výrobních procesů za současného navýšení efektivnosti výroby a produktivity práce. Je představena filosofie této metody a uvedeny zásady a předpoklady její implementace ve výrobní sféře i očekávané výstupy na příkladu výrobního podniku RM GASTRO s.r.o.