D 2012

Implementacija metoda Kajzen na predprijatii RM Gastro s.r.o. - Češskaja respublika

VÁCHAL, Jan, Jarmila STRAKOVÁ and Jakub HOŘICKÝ

Basic information

Original name

Implementacija metoda Kajzen na predprijatii RM Gastro s.r.o. - Češskaja respublika

Name in Czech

Implementace metody Kaizen v podniku RM Gastro s.r.o. – ČR

Name (in English)

Implementation of Kaizen method in company RM Gastro Ltd. - Czech Republic

Edition

České Budějovice, Katedrový sborník 1/2012 – Odborný seminář katedry ekonomiky a managementu, p. 60-68, 9 pp. 2012

Publisher

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích

Other information

Language

Russian

Type of outcome

Stať ve sborníku

Field of Study

50600 5.6 Political science

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

Publication form

storage medium (CD, DVD, flash disk)

Organization unit

Institute of Technology and Business in České Budějovice

ISBN

978-80-7468-049-6

Keywords (in Czech)

metoda Kaizen; metoda 5 S; TQM; Kanban

Keywords in English

Kaizen method, 5 S method, TQM, Kanban

Tags

Změněno: 17/1/2013 10:24, Věra Kostková

Abstract

V originále

V dannoj stat’je rassmatrivajetsja metod Kajdzen - odin iz sovremennych, effektivnych i vysoko progressivnych metod rešenija innovacionnych zadač v sfere proizvodstvennych processov i technologij, osobenno na promyšlennych predprijatijach. Suščnost’ju dannogo metoda javljajetsja postojannoje, nepreryvnoje ulučšenije kačestva technologičeskich processov s odnovremennym povyšenijem effektivnosti proizvodstva i proizvoditel’nosti truda. Filosofija dannogo metoda predstavlena na primere proizvodstvennoj kompanii RM Gastro s.r.o., a takže na primere vyšeukazannogo predprijatija, ukazany osnovnyje principy i predpoloženija jeje implementacii v proizvodstvennoj sfere i ožidajemyje rezultaty.

In Czech

Představena je jedna z moderních, efektivních a vysoce progresivních metod při řešení inovace výrobních postupů a technologií zejména v průmyslových podnicích, metoda Kaizen. Podstatou této metody je permanentní, kontinuální zkvalitňování technologických výrobních procesů za současného navýšení efektivnosti výroby a produktivity práce. Je představena filosofie této metody a uvedeny zásady a předpoklady její implementace ve výrobní sféře i očekávané výstupy na příkladu výrobního podniku RM GASTRO s.r.o.